CD PROJEKT RED

The industry leader in creating role-playing games.

Free Hero Rotation: Succubus, Saskia, Letho

Succubus, a beautiful and dangerous creature, who seduces handsome young men in order to feed on their vital energy, Saskia, a dragon in a human form, who prefers to fight in as a human in the arena, unleashing her primal might only in special circumstances, and Letho, a witcher, also known as the Assassin of Kings, who specializes in taking out mages quickly and efficiently are the heroes featured in this week’s Free Hero Rotation!

Have you tried them out in the new arena called Berserker Shrine? Make sure to give it a go!  

To read more about these characters, click here, and if you haven’t downloaded the game yet, play it for FREE on iOS and Android.

Good luck!

See also

Join us for Saovine: Holiday of the Dead

Elven tradition holds on Saovine’s eve the dead crawl out of their graves and demand food. The Toussaintais do not believe in such superstitions – yet this year, they were about to see the legends contain a grain of truth…

Read More 13
Add comment

2 comments so far...

NC Citizen Posts: 189 Joined: 2010-12-12
Разработчики говорят, что да.Например у меня во второй части Фольтест хотел показать дулю Радовиду вместо Темерии не смотря на то, что тот поженился на его дочке, в игре она жива и здорова и за мужем за Радовидом, также читал, что у кого то она погибла даже если оставил ее живой. А вот юного лыцаря пылающей рожзы я так и не встретил, хотя он у меня остался жив и Беренгара не увидел (так же выжил в первой части). Некие отсылки как минимум будут. Но так же хотелось бы, чтобы результаты больше влияли на игру и окружающих по примеру МЭ, но концовку совсем не по примеру МЭ-3.
Tourist Posts: 105 Joined: 2015-02-15
в tw 2 зигфрида можно встретить, если проходил tw1 за орден и в последней главе tw2 выбрал идти через лагерь Розы. а беренгара разрабы обещали вернуть в tw3. не дословно но все же: "конечно же вы сможете встретить персонажей из прошлых частей..."(источник лень искать)